Цифровий термометр TP-700 це професійний прилад призначений для приготування м'ясних страв різного ступеня прожарювання. Завдяки термометру для м'яса TP-700 Ви без особливих зусиль зможете приготувати м'ясо і рибу як у хорошому ресторані. Оскільки саме від температурного режиму багато в чому залежить, наскільки добре буде приготовлена страва, особливо це має значення для м'ясних страв, крім того, лише за певної температури знищуються шкідливі бактерії. Також можна використовувати термометр для духовок
Переваги та особливості термометра для м'яса TP-700:
- Великий діапазон температур, що вимірюються: від 0ºС до +250ºС
- Щуп із харчової нержавіючої сталі та армований провід, здатний витримати значні температурні перепади. Стійкий до рідин (можна вимірювати температуру у воді)
- Міцний металевий пил та вологозахищений корпус
- Звукова індикація
- Режим таймера
- Вибір одиниць вимірювання: ºC/ºF
- Простий, інтуїтивний інтерфейс
- Магніт для кріплення на металевих поверхнях
- Температурний діапазон: 0-250 °C
- Дозвіл: 1°C
- Похибка: ±1°C
- Одиниці вимірювання: ºC/ºF
- Вимірювальний зонд: Ø5*160 мм
- Розмір: 35.5*4.5*2.5 см
- Матеріал: ABS + нержавіюча сталь 304
- Живлення: 1 батарейка ААА
- Довжина вилки 16 см
Цифровий термометр TP-700
Вимірювальний зонд
Батарейка ААА
Упаковка